Svaštara

Kraj marta donosi pomračinu Mjeseca u Vagi. Evo kako će to utjecati na vaš znak

25. marta 2024. svjedočit ćemo ne samo punom Mjesecu već i pomrčini Mjeseca u znaku Vage.

Horoskop - Alo.rs

Ovaj rijedak astrološki događaj naglasit će teme ravnoteže, odnosa i pravde, donoseći snažne promjene i otkrivenja. Evo kako će se pomrčina Mjeseca odraziti na svaki horoskopski znak.

Ovan

Za Ovnove, pomrčina Mjeseca u Vagi baca svjetlo na vaše partnerske odnose. Sada je vrijeme za razmatranje kako postići bolju ravnotežu između vaših osobnih potreba i potreba vašeg partnera. Očekujte moguće prekretnice u vašim bliskim odnosima.

Bik

Bikovi će se usredotočiti na zdravlje i svakodnevne rutine. Pomrčina Mjeseca potiče vas na razmišljanje o promjenama koje trebate učiniti kako biste poboljšali svoju dobrobit. Idealno je vrijeme za početak novih navika koje podupiru vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Blizanci

Za Blizance, ovaj astrološki događaj naglašava vaš kreativni izraz i romantične veze. Možda ćete osjetiti potrebu za dubljom emocionalnom povezanošću ili za pokretanjem novog kreativnog projekta. Djeca i romantični partneri mogu igrati ključne uloge u ovom razdoblju.

Rak

Rakovi će osjetiti utjecaj pomrčine Mjeseca u području doma i obitelji. Pitanja oko doma, selidbe ili promjene u obiteljskoj dinamici mogla bi vas potpuno zaokupiti. To je vrijeme za rješavanje prošlih problema i postavljanje temelja za sigurniju budućnost.

Lav

Za Lavove, fokus će biti na komunikaciji. Očekujte važne vijesti ili otkrivenja koja mogu promijeniti način na koji vidite svijet oko sebe. Također, to je idealno vrijeme za izražavanje vaših misli i ideja.

Djevica

Pomrčina u Vagi utječe na vaše financije i vrijednosti, Djevice. Razmislite o svojim izvorima prihoda i kako bolje uskladiti svoje financije s onim što vam je istinski važno. Možda će se pojaviti prilike za povećanje vaših prihoda.

Vaga

Za Vage, pomrčina Mjeseca u vašem znaku razdoblje je moćne osobne transformacije. Ovo je vrijeme da se ponovno povežete sa svojim istinskim ja i napravite značajne promjene koje odražavaju vašu pravu bit.

Škorpion

Za Škorpione ova pomrčina donosi fokus na duhovnost i unutarnji mir. Možda ćete osjetiti potrebu za povlačenjem i introspekcijom kako biste se povezali s vašim unutarnjim svijetom. Slušajte svoje snove i intuiciju.

Strijelac

Strijelci će osjetiti utjecaj pomrčine u području prijateljstva i društvenih krugova. Možda će se redefinirati neka prijateljstva, ili ćete se pridružiti novim grupama koje odražavaju vaše trenutne interese.

Jarac

Za Jarčeve, pomrčina Mjeseca u Vagi osvjetljava vašu karijeru i javni imidž. Možete očekivati promjene na profesionalnom planu koje donose nove prilike za rast. To je vrijeme za preispitivanje vaših dugoročnih ciljeva i usmjeravanje prema onome što zaista želite postići.

Vodenjak

Za Vodenjake pomrčina naglašava vašu žeđ za znanjem i potrebu za širenjem vidika. Možda ćete biti potaknuti na putovanje ili početak akademskog obrazovanja. Otvorenost prema novim idejama i kulturama obogatit će vaš duh.

Ribe

Za Ribe, pomrčina Mjeseca u Vagi osvjetljava duboke emocionalne veze i zajedničke resurse. Pitanja vezana uz intimnost, nasljeđivanje ili financije s partnerom mogu doći u prvi plan. Ovo je idealno vrijeme za iscjeljenje i oslobađanje od starih emocionalnih tereta.

Pomrčina Mjeseca u Vagi 25. ožujka 2024. donosi snažne promjene i otkrivenja u svim aspektima života. Svaki će znak osjetiti utjecaj na različite načine, ali ključno je zapamtiti važnost ravnoteže, odnosa i pravednosti tijekom ovog perioda. Ovo je vrijeme za introspekciju, preispitivanje i prilagodbu kako bismo pronašli harmoniju unutar sebe i u odnosima s drugima. Prihvaćanje promjena koje dolaze s ovom pomrčinom može voditi prema dubokoj osobnoj transformaciji i novim počecima, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh