Svaštara

Ljude rođene u ovim horoskopskim znakovima najteže je impresionirati

SVATKO ima svoje jedinstvene standarde i očekivanja. No, neki ljudi ističu se po tome što njihove standarde nitko ne ispunjava.

Horoskop - Prnjavorski.com

Ljude rođene u ovim horoskopskim znakovima najteže je impresionirati. Oni traže originalnost.

Jarac

Ovi zemaljski znakovi grade svoje impresivne tvrđave od karijere, ciljeva i statusa. Impresionirati Jarca kao da pokušavate premjestiti planinu! Njihova su očekivanja visoka, a put do njihova srca poput uspona na najviši vrh. Trebate im ponuditi nešto stvarno izvanredno, poput planinarskog podviga ili genijalnog poslovnog poteza, da biste ih zaista impresionirali, piše index.

Djevica

Djevice su analitički detektivi Zodijaka. One su majstori detalja, analiziraju svaki aspekt situacije prije nego što vas puste bliže. Da biste impresionirali Djevicu, trebate pokazati nevjerojatnu preciznost, organiziranost i inteligenciju. Ponesite sa sobom svoj najbolji plan akcije ili rješenje problema, jer će Djevica cijeniti svaki atom vaše pripremljenosti.

Vodenjak

Impresionirati Vodenjaka je kao da pokušavate shvatiti teoriju relativnosti! Oni traže originalnost, inovaciju i duboko humanistički pristup. Da biste impresionirali Vodenjaka, morate biti spremni izaći iz okvira, donijeti nešto potpuno novo i neočekivano, nešto što će imati dubok društveni utjecaj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh