Svaštara

4 najveća lažova u horoskopu! Njima ne smijete da vjerujete

Blizanci, Ribe, Vage i Strijelčevi važe za horoskopske znake kojima je laganje blisko.

Postoje određeni horoskopski znaci, kojima nije problem da zarad ostvarivanja nekih svojih ciljeva, malo “iskrive istinu” iliti jednostavno rečeno – lažu.

To su Blizanci, Ribe, Vage i Strijelčevi.

Blizanci
Poznati po svojoj dinamičnoj i prilagodljivoj prirodi, Blizancima vlada Merkur, planet komunikacije. Iako ih njihova duhovitost i šarm čine izvrsnim sugovornicima, oni takođe mogu imati sklonost – uljepšavanju priče.

Blizanci se mogu naći kako pričaju zadivljujuće priče, malo po malo brišući granicu između činjenica i fikcije. Ako imate Blizanca u životu, sjetite se da su njihove priče često zabavne, pune detalja. prenosi novi

Ribe
Ribe su vodeni znak, kojim vlada Neptun, planeta snova i iluzija.

One su poznate po svojoj bujnoj mašti i emocionalnoj dubini. Ta ih kombinacija ponekad dovodi do blagog zamagljivanja stvarnosti, ali i nenamernog stvaranja scenarija, koji možda nije u skladu s istinom.

Ako imate Ribu u društvu, cijenite njihovu kreativnost, ali imajte na umu potencijalno uljepšano pripovedanje, koje proizlazi iz njihove sanjarske prirode.

Vaga
Vage s lakoćom napreduju u društvu i cijene ravnotežu i harmoniju u odnosima. Međutim, njihova želja da stvari budu ugodne, može ih navesti da izbegavaju sukobe. U pokušaju da očuva mir, Vaga može pribjeći skrivanju istine. Bitno je malo dublje razmotriti njihov šarm, jer sve što žele je zapravo skladna atmosfera.

Strijelac
Strijelac je poznat po svom bezgraničnom optimizmu i entuzijazmu. Iako je njihov pozitivan stav dašak svježeg vazduha, ponekad može doći do pretjerivanja. Strijelci mogu nenamjerno uljepšavati priče, u želji da ih učine uzbudljivijima ili podsticajnijima. Prihvatite pozitivnost koju donose, ali budite svjesni potencijala za preterano ukrašavanje priča, piše Astrotalk.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh