Svaštara

Za ova 3 znaka će MART BITI NAJSRETNIJI MJESEC u godini: Sve će im ići od ruke, A 1 ĆE SE NAPATITI

Mart mjesec će biti pravi vrhunac sreće u 2024. godini za tri horoskopska znaka. Slavna astrološkinja otkriva koga u prvom proljetnom mjesecu!

Žena - unsplash.com/kalvisuals

Liz Simons, čuvena astrološkinja, tvrdi da će za sljedeća tri znaka horoskop mart biti najsrećniji mjesec u ovoj godini.

Strijelac

U martu će Strijelčevi doživjeti srećan niz događaja, s obzirom da će Saturn biti u Ribama, pružajući im priliku da iskoriste energiju ove planete. Ovo je idealno vrijeme da se krene putem ka ličnoj sudbini i preduzmu koraci potrebni za njeno ostvarenje. Mart mjesec donosi priliku za otkrivanje i istraživanje prave svrhe.

Jarac

Za Jarčeve, mart je najradosniji mjesec u godini. Pluton će napustiti Jarca tokom ovog mjeseca, oslobađajući one rođene u ovom znaku i omogućavajući im osjećaj slobode. Do sada su Jarčevi možda osjećali određeni teret, ali će se u martu osloboditi tog bremena, postajući znatno opušteniji.

Vodolija

Vodolije će doživjeti vrhunac sreće u februaru i martu iz dva ključna razloga: ulazak Venere u njihovo područje i konačni izlazak Saturna iz Vodolije i prelazak u Ribe. Ova planetarna promjena može donijeti značajne preokrete za Vodolije.

Sav trud uložen tokom poslednjih nekoliko godina će se isplatiti, omogućavajući Vodolijama da se osjećaju manje ograničeno. U ovim mjesecima, otvaraju se mogućnosti za romansu, karijeru i putovanja koja će postati dostupna tokom ovog perioda, čak i ako se realizuju kasnije tokom godine.

ribe

Prema reijčima astrološkinje, Ribe će se suočiti s izazovima u martu, jer će Saturn ograničiti njihovu sposobnost da idu svojim tokom i tempom. Ipak, iako će biti izazovno, mart će donijeti lekcije koje mogu voditi ka ostvarenju života kakav su oduvijek željele. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh