Svaštara

Tri horoskopska znaka posebno vole samoću

Horoskop - Kurir.rs

Neki horoskopski znaci više vole samoću od drugih i to se ispolji na neki način. Uvidi se kome šta više prija i imaju tendenciju da provode samostalno vrijeme.

Čak su i neke poznate ličnosti izjavile kako više vole samoću nego izlazak napolje. Postoje znaci Zodijaka koji mnogo više vole svoj dom nego ostali, a u nastavku pročitajte koji su to znaci.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i lenji, ali poseduju dobro razumevanje za napore koje i oni ali i svi oko njih prave. Više preferiraju da kuvaju u svom domu, isprobavaju nove recepte.

Primjer je Megan Foks. Naime, ona je izjavila kako ne voli izlaske “da bude u gužvi ili u klubovima”.
Rak

Rak upravlja četvrtom kućom, koja predstavlja korijene, porodicu i bliske ljude, piše “NY post”. Oni tragaju za udobnošću i više vole svoja četiri zida sa dovoljno vremena za dremku i pronalaze zabavu na neki drugi način.

Jedan od primjera tipičnog Raka je i Selena Gomez, koja je izjavila “da voli da spava i da se opusti, da je kod kuće”.

Djevica

Djevica je promjenljiv, zemljani znak koji tijelo posmatra kao hram, a vrijeme kao valutu. Kao takvi, mnogi među njima imaju tendenciju da budu izuzetno pažljivi prema tome kako tretiraju prvo i troše drugo. Ovaj znak Zodijaka je inače predstavljen kao pustinjak, odnosno gledajući Tarot značenja, “karta povlačenja i povučenosti”.

Sklone su višegodišnjem socijalnom distanciranju i samoći. Dokaz za ovo mišljenje je i Greta Garbo, koja se jako rano povukla iz svijeta filma, sa samo 36 godina. Ona je poslije toga živjela životom pustinjaka, izbjegavajući intervjue i davanje autograma, pišu nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh