Svaštara

Zvijezde će vam pomrsiti konce: Ovi datumi u februaru su kritični, budite na oprezu

Februar je najkraći mjesec u godini, ali ga mnogi vezuju za početak lijepih dešavanja i praznik za zaljubljene.

Brojevi - Korisno.net

Mnogi vjeruju da će čitav mjesec biti u znaku ljubavi, pun raspoloženja i lijepih dešavanja.

Ipak, astrolozi napominju da treba pripaziti, jer i on kao i svaki drugi mjesec sa sobom nosi neke nepovoljne dane za odluke, komunikaciju ili početke. Astrolozi izdvojili su neke datume, a evo kada treba biti posebno oprezan:

5. februar

Astrolozi najavljuju da c‌e se 5. februara desiti konjunkcija Plutona i Merkura, što može dovesti do problema u ljubavi i komunikaciji. Očekuje se vecća sklonost svađama i tvrdoglavosti, pa je važno biti oprezan u izražavanju i postupcima.

13. februar

Prelazak Marsa u znak Vodolije može dovesti do gubitka motivacije i produktivnosti kod ljudi. Iako ne bi trebalo da ima kritičan uticaj na uspeh, važno je pronaći snagu da se izbegne lenjost i zadrži želja za postizanjem ciljeva.

14. februar

Mars u konjunkciji sa Plutonom. Ovog dana se očekuju konflikti i želja za dominacijom, s obzirom na to da će Mars biti u konjunkciji sa Plutonom. Ljudi će pokazivati želju da demonstriraju svoju superiornost, što može dovesti do rivalstva i sukoba.

16. februar

Prelazak Venere u Vodoliju može rezultirati osecćajem gubitka snage i potencijalnim zdravstvenim problemima, posebno mentalnim. Važno je biti podrška svojim najmilijima i obratiti pažnju na svoje emocionalno stanje, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh