Svaštara

STIŽE NAM FREBRUAR! Ovaj mjesec donosi ludački puno sreće za 2 horoskopska znaka

Evo ko su miljenici sudbine u narednim nedeljama, pare im se slivaju u džep

Žena - unsplash.com/kalvisuals

Pavel Globa, čuveni ruski i sovjetski astrolog predvideo je da će u februaru dva znaka Zodijaka doći do vrtoglavog uspjeha. Hajde da vidimo ko će to biti miljenik zvijezda u nedjeljama pred nama.

Pa, kome se to smiješi povoljan mjesečni horoskop za februar i kome su zvijezde posebno naklonjene? Globa tvrdi da će narednog mjeseca Rakovi i Ribe uživati više od svih drugih.

Rak

Rakovi će u februaru imati najviše sreće na polju karijere. Stvari će ići uzlaznom putanjom, nadređeni će primijetiti vaša dostignuća i može doći i do velikog unapređenja. Također, očekujte novčanu stimulaciju ili povišicu.

Čeka vas i puno dobrih događaja na ličnom planu, prije svega se to odnosi na mogučnost da ispravite neke stare greške i počnete iznova. Ono što može da zasjeni mjesec pred vama jesu česti sukobi – zvijezde vam poručuju da budete tolerantniji.

Ribe

Očekuje vas luda sreća kada je riječ o finansijama. Novac će se bukvalno neprestano slivati u vaš džep tokom februara, ali oprez – nemojte uludo bacati pare! Zvijezde vam poručuju da bi nepromišljeno trošenje novca moglo da „uplaši“ finansijske tokove. Budite pametni i povoljan finansijski period trajaće još duže! Također, u februaru vas očekuju zanimljiva poznanstva, a moguće je da će nova osoba u potpunosti promijeniti život. prenosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh