Svaštara

Astrolozi ovim znakovima predviđaju veliki novac i neočekivano bogatstvo do kraja januara, igrajte igre na sreću

Neki horoskopski znakovi imaju osećaj da će im se sreća osmehnuti ako odigraju lutriju.

Horoskop & novac - Vestibalkan.com

Evo ko bi mogao ostvariti dobitak i šta bi mogli da učine s tim neočekivanim bogatstvom.

Strijelac
Strijelci su poznati po svojoj sreći i avanturističkom duhu. Sreća često prati njihove korake, pa nije iznenađujuće da bi mogli osvojiti na lutriji. Kako bi iskoristili svoj dobitak, Strelci bi verovatno organizovali putovanje svog života. Putovali bi svetom, istraživali egzotične destinacije i upijali različite kulture. Takođe, mogli bi donirati deo novca u humanitarne svrhe i podržati projekte koji podstiču obrazovanje i istraživanje.

Vodolija
Vodolije su kreativni i inovativni, što ih čini sklonima razmišljanju izvan okvira. Kada bi osvojili lutriju, verovatno bi koristili novac za razvoj inovativnih projekata i tehnoloških startapova. Takođe, mogli bi ulagati u istraživanje održive energije i zaštitu okoline. Svojim bogatstvom, Vodolije bi željele da doprinesu pozitivnim promjenama u svetu.

Ribe
Ribe su osetljive duše i često su intuitivne. Kada bi osvojile na lutriji, verovatno bi koristile novac kako bi podržale umetnost i kreativnost. Mogle bi finansirati umetničke projekte, organizovati izložbe i podsticati mlade umetnike. Takođe, Ribe bi vjerovatno donirale dio novca za humanitarne svrhe, posebno za pomoć ljudima u potrebi.

Lav
Lavovi vole luksuz i pažnju pa bi s dobitkom na lutriji verovatno živeli u velikom stilu. Mogli bi priuštiti luksuznu kuću, skupe automobile i putovanja na egzotične destinacije. Takođe, očekujte da će organizovati glamurozne zabave i događanja na kojima će pozvati svoje prijatelje i porodicu kako bi podelili svoju sreću.

Bik
Bikovi su praktični i teže stabilnosti. Kada bi osvojili na lutriji, vjerovatno bi uložili novac u nekretnine i sigurne investicije. Možda bi otvorili vlastiti posao ili uložili u poslovne prilike koje donose dugoročni profit. Takođe, Bikovi bi podržali porodicu i osigurali financijsku sigurnost za svoje najmilije, prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh