Svaštara

MAJKA TROJE DJECE PREMINULA NEKOLIKO DANA NAKON PODIZANJA ZADNJICE U TURSKOJ

Majka troje djece iz Velike Britanije koja je imala operaciju brazilskog podizanja zadnjice u Turskoj tragično je preminula samo nekoliko dana kasnije.

Demi Agolja - Hayat

Smatra se da je Demi Agolja (26) iz Salforda pretrpjela višestruke srčane udare uzrokovane masovnonom embolijom čak i nakon što su ljekari rekli da je njena operacija prošlog četvrtka bila uspešna.

Agolja, koja je imala sedmomjesečnog dječaka, navodno se požalila na bolove u grudima samo nekoliko sati prije nego što je trebalo da se vrati u Mančester, piše The Sun.

Prema riječima njene porodice, ona se vratila na kliniku u Istanbulu na pregled, ali je imala srčani udar u taksiju na putu do bolnice, dok joj je njen partner Bredli Džons očajnički pokušavao da joj spase život.

Mlada žena je prebačena na intenzivnu njegu, ali je u ponedjeljak proglašena mrtvom.

Njen slomljeni brat Karl, rekao je da su porodica i njen partner pokušavali da je ubijede da ne odlazi na podizanje zadnjice jer su bili zabrinuti za njenu bezbjednost.

Ako neko razmišlja o odlasku u Tursku na operaciju, savjetovao bih da to ne radi! Čak ni njen dečko nije želio da ona to uradi – rekao je otac preminule djevojke.

Rečeno nam je da je njen dečko morao da joj uradi reanimaciju u taksiju. prenosi Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh