Svaštara

Muškarci stariji od 40 godina naročito vole ove dvije stvari u krevetu

Želje starijih od 40 godina i onih mlađih znatno se razlikuju kada je u pitanju vođenje ljubavi

Par - Savjetnica.com

Prema jednoj nedavno provedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina naročito vole dvije stvari u seksu i vjerovatno ćete se iznenaditi kad vidite o čemu je riječ.

Prema anketi internet-stranice “LeAffair”, želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih znatno se razlikuju kada je u pitanju vođenje ljubavi. Na šta se to „pale“ sredovječni muškarci?

Nježno, a ne “prljavo” i grubo

Vjerovali ili ne, muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu. Naime, ljubljenje i nježan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom mjestu njihovih želja, piše Miss7.

Zatim na listi slijedi „normalan seks“ (šta god se podrazumijevalo pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklama, „prljave igrice“ i seks utroje.

Fotografisanje ili snimanje za vrijeme seksa uopće im ne pada na pamet.
A, kakva je situacija s mlađim momcima

Muškarci u dvadesetima i djelimično u tridesetima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super. I seks s više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najpotentniji između 20. i 30. godine, ali su tada više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se mijenja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene) imaju manje seksa, ali intimni život postaje značajno kvalitetniji. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh