Svaštara

Novac stiže za 4 horoskopska znaka: Evo ko će dobiti pare do 23. decembra

Retrogradni Merkur uveliko gazi, a finansijske transakcije su otežane. Igramo još jedan zvjezdani rulet, a zvezde će pojedinim znakovima biti više naklonjene za novac nego ostalima.

Nalazimo se u sezoni Strijelca, ali kako ćemo do kraja godine biti pod dejstvom retrogradnog Merkura, veoma je važno da budemo racionalni kada su u pitanju novčana ulaganja.

Ukoliko se pitate koji znakovi će imati novac do 23. decembra, među njima su: Strijelac, Vaga, Jarac i Ovan.

STRIJELAC
Sunce ulazi u drugo polje, pa donosi sigurnu zaradu. Ono što će vas iritirati jeste retrogradni Merkur u Jarcu, zbog kojeg će određene isplate kasniti.

VAGA
Venera u Škorpiji ukazuje da vam je novac tokom decembra najvažniji. Ne treba da brinete o finansijama, jer ćete imati sasvim dovoljno novca.

JARAC
Iako će određeni novac kasniti zbog retrogradnog Merkura, vaš trud na poslu će biti nagrađen, pa nećete ostati bez para, piše Informer.rs.

OVAN
Možete lako da dođete do nasljedstva ili ćete dobiti sponzorstvo za određeni projekat. Jupiter u Biku čuva vaše polje finansija do maja 2024. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh