Svaštara

Mrze praznične kupovine: Ne očekujte novogodišnje poklone od ljudi rođenih u ovim znakovima

Oni koji vole praznično rapoloženje i kupovanje novogodišnjih poklona uveliko već to rade i pripremaju se za darivanje, međutim, ne uživaju svi u tome.

Poklon - Telegraf.rs

Pojedini horoskopski znakovi ovo doba godine doživljavaju s manje oduševljenja.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nekonvencionalnosti i nezavisnosti. Sama pomisao na to da moraju slijediti tradiciju kupovine poklona često ih frustrira. Oni vole biti originalni i kreativni, a kupovina poklona može im se činiti previše komercijalizovanom i neautentičnom. prenosi radiosarajevo

Djevica

Djevice, koje teže perfekcionizmu i detaljnoj analizi, često se mogu osjećati preplavljeno obiljem izbora i komercijalnim pritiskom tokom praznične kupovine. One preferiraju praktičnost i funkcionalnost, a isprazno shopping-ludilo s neizbježnom gužvom i haosom nije nešto što im pričinjava zadovoljstvo.

Jarac

Jarčevi vole strukturu i praktičnost u svemu što rade, uključujući i kupovinu. Tokom praznične kupovine obično se potroši više nego što je potrebno ili praktično, što može izazvati nelagodu kod pragmatičnog Jarca. Oni preferiraju planski pristup i ne vole da gube vrijeme u gužvama i redovima.

Škorpija

Gužve i površnost praznične kupovine mogu biti izuzetno odbojne za Škorpije. One preferiraju duboke i smislene poklone, a ideja o tome da moraju sudjelovati u komercijalizovanoj žurbi za poklonima suprotna je njihovom autentičnom pristupom životu, piše Super žena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh