Svaštara

Bik, Lav, Ribe, Djevica, Vaga i Rak uvijek brinu o voljenima i prvi će priskočiti u pomoć

Altruizam i sposobnost da brinemo o drugima je ono što nas čini ljudima. A neki od nas su skloniji nesebičnom ponašanju. Oni uvijek prvi priteknu u pomoć i pruže ruku svakome kome treba.

luftika.rs

Astrolozi kažu da je šest znakova sklonije srdačnosti i altruizmu, te su ih poređali od velikodušnosti do potpune nesebičnosti.

Bik

Ovaj znak voli da zna da se na njih možete osloniti. Oni su neverovatno pouzdani i podržaće vas kao niko drugi. Bik uvek želi da se svi osećaju dobrodošlo i udobno.

Briga o drugima pričinjava im zadovoljstvo i nikada ne očekuju zahvalnost, niti bilo šta zauzvrat.

Lav

Uprkos činjenici da se Lavovi smatraju ljudima koji vole da se pokažu, oni takođe imaju ogromno srce. Malo ljudi može da im parira u velikodušnosti. Često koriste svoje prirodne liderske veštine da zaštite interese drugih.

Predstavnici znaka spremni su da učine sve da razvesele ljude i pokažu im svoje najbolje strane. Lavova dobra dela se kreću od širokih gestova do iskrenih komplimenata.

Ribe

Kao vodeni znak, prirodno je da Ribe daju sve od sebe za svoje voljene. Nesebičnost im donosi najveću radost, pa su spremni da je pokažu bez granica.

Međutim, zbog toga mogu imati problema sa postavljanjem sopstvenih granica. Često jednostavno ne znaju da kažu „ne“ i mogu da žrtvuju svoje planove zarad drugih. Ribe sanjaju o svetu u kome su svi srećni, iako je to nerealno.

Djevica

Ništa ne ispunjava Device više od prilike da nekome pomognete. Zbog toga se predstavnici ovog znaka često mogu naći među sindikalnim liderima. Spremni su da budu tu čim se ukaže potreba.

U isto vreme, Device su u stanju da pruže praktičnu pomoć. Oni imaju veliku pažnju na detalje i mogu predvideti šta vam treba pre nego što to i sami shvatite.

Vaga

Vage žive da usrećuju druge ljude. Važno im je da se svako u njihovom okruženju oseća cenjenim i traženim. Da bi to uradili, odustaju od sopstvenih želja i čine sve da izbegnu sukobe.

Ponekad mogu da odu predaleko u samopožrtvovanju. Ali osećaj da su mogli da daju više, ali da nisu, izaziva mnogo više nelagode.

Rak

Nema sumnje da je Rak najnesebičniji znak zodijaka. Briga je za njih prirodna kao i disanje. Njihova osetljivost prevazilazi sve granice i spremni su da bez prestanka brinu o drugima. Oni duboko vole svoju porodicu i prijatelje i obično su ti koji se staraju da svaka veza u njihovom životu funkcioniše.

Najzanimljivija stvar u vezi sa nesebičnošću Raka je to što je za njih toliko prirodno da to ne smatraju izborom – jednostavno su to što jesu, piše luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh