Svaštara

Romske karte predviđaju beskrajnu sreću za 3 horoskopska znaka u decembru 2023

Nedavno smo pisali o romskom horoskopu, a sada vam donosimo šta vas u decembru 2023. godine čeka prema tome kako se otvore karte u tom zodijaku.

romske karte - novi

Lav

VESELJE – SREĆA – NEŠTO NOVO

Ljubav

Što više budete išli ka kraju decembra, više će postojati potreba da s voljenom osobom razgovarate što otvorenije i iskrenije. Ne izbjegavajte neke teme koje su vam neprijatne. Generalno gledano – pošto je situacija u vašim emotivnim vezama ili brakovima dosta dobra i pozitivna, nećete htjeti da se zamjerate partneru izbacujući neku problematiku na dnevni red, ali to je greška. Morate razgovarati o svemu.

Slobodni Lavovi će ući u jedan odnos koji će na prvi pogled izgledati kao neobavezan ili kao avantura, ali ćete se neočekivano prilično zagrejati za ovu osobu i željećete da što više vremena provodite s njom.

Posao

Više povedite računa o tome kako raspolažete svojim finansijskim prilivima jer se lako može dogoditi da preskočite neke obaveze ili da neumereno trošite pa da kraj meseca dočekate prebrojavajući sitniš u novčaniku. Što se konkretno poslovnih okolnosti tiče, sve što vam je važno uradite u prvom delu meseca jer će poslednja dekada ovog perioda biti prilično neaktivna i bez mogućnosti da postignete iole dobre rezultate.

Prva i druga dekada decembra donose vam jednu profitabilnu poslovnu šansu ili saradnju.

Zdravlje

Sve što je vezano za stomak i ishranu može kod starijih Lavova donositi povremenu problematiku.

Mlađi pripadnici znaka su dobro.

Vaga

NEŠTO NOVCA – OFICIR – PUTOVANJE

Ljubav

Što više budete poštovali emotivnog partnera (ali i on vas) i što više budete odgovorni jedno prema drugom u prvom delu decembra, lakše ćete proći kroz ovaj period. Postoji manji problem u komunikaciji i ne smete dozvoliti da preraste u nešto ozbiljnije. Drugi deo meseca donosi s voljenom osobom bolju energiju, više zanimljivih događaja i jačanje strasti.

Slobodne Vage imaju povremene razgovore ili susrete s osobom koja im je jako prirasla za srce. Neki jači događaji, čak i mogućnost ulaska u odnos, očekujte u trećoj dekadi ovog perioda. Neki od vas će ipak više biti usmereni na avanturu i strast.

Posao

Korektan poslovni mesec, ali će biti potrebno dosta truda da bi se neki odnosi unapredili i podigli na viši nivo. Dogovori koje ste započeli mogu uroditi plodom, ali tek u drugom delu ovog perioda. Nekima od vas stoje i mogućnosti za napredovanje ili promenu radnog mesta, što će se opet pokrenuti tek nakon ulaska u drugu dekadu decembra. prenosi Novi

U suštini, početak meseca vam daje mnogo aktivnosti, a malo rezultata, dok će kasnije situacija biti u potpunosti preokrenuta. Sve ono što ste pokrenuli na mišiće, počeće se realizovati velikom brzinom. Po pitanju finansija – vodite računa o svojim troškovima.

Zdravlje

Starije Vage bi trebalo da odu kod nadležnog lekara i ipak provere stanje svog zdravlja.

Neke tegobe koje se povremeno javljaju moraju se iskontrolisati.

Ribe

NEŠTO NOVCA – UDOVAC – PORUKA

Ljubav

Problemi u komunikaciji s emotivnim ili bračnim partnerom, nesporazumi pa čak i periodi ćutanja i distanciranja – sve to stoji zauzetim Ribama u prvoj polovini decembra. Potrebno je da pokažete više odgovornosti i poštovanja prema osobi koju volite. Treća dekada meseca donosi popravljanje zategnutih odnosa i moći ćete da funkcionšete lakše.

Što se slobodnih Riba tiče, vi ćete u većem delu ovog perioda biti okrenuti ka prošlim ljubavnim događajima. Vidi se velika potreba da se obnovi odnos i komunikacija s nekim od bivših partnera. Samo da znate, imate i nove ljubavne šanse, ali krajem meseca.
Posao

Povremeno ćete se osećati u potpunosti zatrpano obavezama, razgovorima, papirologijom. Na sve to – nećete imati baš najbolju komunikaciju ni sa saradnicima, ali ni s nadređenima, pa će prva polovina meseca uglavnom proći u pokušajima da nekako sve stignete i završite na vreme, a da usput ne pokvarite odnose koji su vam bitni.

Tek kada se pređe u drugi deo ovog perioda, počinju neke lakše okolnosti po vas. Brže ćete završavati obaveze, a imaćete i podršku kolega. Novac – onako.

Zdravlje

Povremene manje tegobe, ali vas definitivno može nervirati što se non-stop vraćaju i što ih ne možete rešiti u potpunosti, piše atma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh