Svaštara

Ne znate koju SERIJU da počnete da gledate? E, pa vaš znak će vam reći i NE GRIJEŠI, vjerujte nam na riječ!

Svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine i preferencije, a odabir serije može biti jedan od načina da se zadovolje specifični ukusi i raspoloženja.

Zato danas donosimo listu serija koje najbolje odgovaraju vašem znaku!

Svet serija nudi nevjerovatnu raznolikost žanrova i tema, ali da li ste ikada razmišljali o tome kako bi vaš horoskopski znak mogao da utiče na izbor serije?

S obzirom na raznolikost ljudskih ličnosti, različiti znaci mogu naći zadovoljstvo i inspiraciju u različitim vrstama priča. Evo serija koje bi mogle najbolje odgovarati svakom horoskopskom znaku:

Ovan (21. mart – 19. april):

Ovnovi, poznati po svojoj hrabrosti i energiji, mogli bi da uživaju u gledanju akcionih serija kao što su “Igra prestola” ili “Breaking Bad”. Dinamičan zaplet i snažni likovi biće ključ njihovog uživanja.

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi, koji cene udobnost i senzualnost, mogli bi da uživaju u serijama poput “Outlander” ili “The Great British Bake Off”. Romantika, putovanja i uživanje u hrani mogli bi da ih privuku.

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci, znak poznat po svojoj radoznalosti i promjenljivosti, mogli bi da se zaljube u serije poput “Crno ogledalo” ili “Šerlok”. Intelektualni izazovi i složene priče odgovaraju njihovoj potrebi za stimulacijom.

Rak (21. jun – 22. jul):

Rak, emocionalni i porodično orijentisan znak, mogao bi da odgovara serijama poput “Ovo smo mi” ili “Roditeljstvo”. Duboke porodične veze i emotivne priče mogu dodirnuti srce Raka.

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi, sa jakim osećajem ega, mogli bi da uživaju u emisijama kao što su “Kruna” ili “Kuća od karata”. Politika, moć i velika produkcija će privući njihovu pažnju.

Djevica (23. avgust – 22. septembar):

Djevice, precizne i analitične, mogle bi da nađu zadovoljstvo u serijama poput “Lovac na umove” ili “Elementarno”. Riješavanje zagonetki i analiziranje detalja odgovara njihovom pristupu životu.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage, koje cene lepotu i harmoniju, mogle bi da uživaju u emisijama poput “Čudesna gospođa Mejsel” ili “Dauntonska opatija”. Estetika i društvena interakcija će im se dopasti.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, strastvene i intrigantne, mogu se zaljubiti u serije poput “Breaking Bad” ili “Dekster”. Mračne i složene priče privlače njihovu pažnju.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelci, avanturistički raspoloženi i slobodni, mogli bi da uživaju u serijama poput “The Grand Tour” ili “Narcos”. Biće im zanimljiva putovanja, akcije i istraživanja.

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi, ambiciozni i fokusirani, mogli bi da pronađu inspiraciju u serijama poput “Kuća od karata” ili “Kruna”. Politika i dolazak na vlast odgovaraju njihovim ciljevima.

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije, inovativne i društveno angažovane, mogle bi da uživaju u emisijama poput “Čudnije stvari” ili “Sluškinjina priča”. Društvene teme i futuristički elementi mogu ih zaintrigirati, piše .

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe, osjetljive i sanjive, mogle bi da pronađu sreću u serijama poput “Sreda” ili “The OA”. Natprirodne teme i emotivne priče mogu da ih dotaknu.

Na kraju krajeva, ovo su samo smjernice, a lični ukus uvek igra najveću ulogu u odabiru serijala. Uživajte u svojim omiljenim pričama, bez obzira koji znak vlada vašim horoskopom!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh