Svaštara

Zlatan Ibrahimović otkrio značenje neobične fotografije koju drži na zidu u svojoj kući

Nogometaš Zlatan Ibrahimović objasnio je zašto u svom domu ne drži vlastite fotografije, a na zidovima ima samo jednu simboličnu fotografiju.

Zlatan Ibrahimović - ExpressTabloid.ba

Slavni nogometaš objasnio je zašto se u njegovoj kući ne može naći nijedna njegova fotografija. Umjesto porodičnih fotografija, na Zlatanovom zidu visi samo jedna, a ona ima simbolično značenje.

“Nemam svoje fotografije na zidovima, ali to je moja ideja. U porodici moramo pamtiti odakle sva hrana dolazi, a to je od mojih stopala. To je podsjetnik za sve njih da svaki put kada uđu u moju teretanu vide ta stopala”, izjavio je bivši nogometaš tokom intervjua s Piersom Morganom.

“Sve što sam rekao važno je da bismo znali odakle je sve došlo i zašto smo tu gdje smo danas. Nema mojih slika, rekla mi je Helena da me je gledala dovoljno. A to je važno i za moju djecu, važno je da me vide kao oca, a ne kao profesionalnog igrača Ibrahimovića. Ne bi trebali odrastati u mojoj sjeni, jer su važniji od mene i nikad neće doći u situaciju da će se osjećati drugim ili trećim. Oni su prvi”, zaključio je,piše Azra

Inače, nakon što je najavio da odlazi u penziju, Ibrahimović je u junu na Instagramu objavio fotografiju svojih stopala koja je prikupila više od dva miliona lajkova, a pretpostavlja se da je na tu fotografiju mislio i u intervjuu.

Sinove Maximiliana i Vincenta dobio je u braku s Helenom Seger, 11 godina starijom partnericom s kojom još uvijek nije stao pred oltar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh