Svaštara

Muškarci rođeni pod ova 3 znaka su najbolji muževi: ŽENE KOJE IH IMAJU PORED SEBE SU NAJVEĆE SRETNICE

Oni će uvijek dati sve od sebe da vas učine sretnim

Brak - Devetmeseci.net

Tri muška horoskopska znaka izdvajaju se među drugim muškim zodijacima po osobini da su najotvoreniji prema ideji zajedničkog života, ozbiljne veze i braka.

Od svih muških znakova Zodijaka, Djevica, Vaga i Ovan imaju ubjedljivo najbolje kvalitete za bračnog partnera. prenosi novi

Pogledajmo zašto je to tako…

Djevica

Muškarci Djevice su mirni, logično razmišljaju i imaju neobičan smisao za humor. Muški pripadnici ovog znaka uvijek su tu za osobe do kojih im je stalo, a posvećeni su i drugim stvarima, ali to uvijek čine bez puno napora i prirodno, bez stresa i sekiracije.

Djevice su izvanredni saputnici i vrlo otvorene duše sa feminističkim pogledima na svijet.

Vaga

Muškarac Vaga voli porodicu, zna da prati svoju suprugu, dobar je muž i otac. Odmjeren, korektan, marljiv i iskren… Kućnim poslovima koji se smatraju isključivo ženskim on pristupa s puno poštovanja.

Upravo zbog toga mu se divimo, kao i zbog snažne kombinacije muškog ponašanja u kombinaciji sa djetinjastim. Ako ste vidjeli kako se muškarac Vaga igra sa djetetom, onda znate na šta mislimo.

Ovan

Muškarac Ovan je duboko konzervativan, gotovo da se raduje ideji o ostvarenju sopstvenog doma i stvaranju sopstvene porodice.

Voli da preuzme inicijativu i radi stvari za dom, ali za razliku od Vage postoje kućni poslovi koje žena treba da radi i oni za koje on smatra da je stvoren. Nije ni čudo što Ovnovi prave najbolji roštilj, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh