Svaštara

ZAJEDNO SU 50 GODINA, SA NJIM JE BILA TEŠKE ŽIVOTNE BITKE: Ovako izgleda Edita, supruga Aljoše Vučkovića

50 godina su u braku, imaju dvije kćerke i neizmjerno se vole

Krajem 2018. godine, Aljoša je priznao svoju borbu s teškom bolešću i najavio povlačenje iz javnog života, možda i privremeno. Proveo je vrijeme na liječenju u jednoj od beogradskih bolnica, nakon čega je otpušten na kućno liječenje. U jednom intervjuu nakon bolničkog boravka izjavio je:

“Ne mogu ništa da radim. Osjećam se bolesno i loše, što je razlog zašto trenutno ne nastupam”, rekao je tada za “Avaz”.

U jednom drugom intervjuu za “Blic”, istakao je da ne smatra sebe ni pretuerano skromnim ni arogantnim jer traži mir za sebe. Takođe je naglasio da ne smatra sebe ni u godinama ni u poziciji da prihvata nove uloge.

Narednih nekoliko godina, život glumca se odvijao mirno, daleko od očiju javnosti, ističući da mu je porodica, supruga Edita i ćerke Leana i Sara, glavna podrška i oslonac. Međutim, situacija se promijenila kada je procurila vijest da će Aljoša Vučković imati ulogu u seriji “Azbuka našeg života”, što je iznenadilo mnoge njegove fanove.

U javnosti je rijetko govorio o privatnom životu jer je poštovao odluku supruge da se medijski ne eksponira. Rijetko smo ih mogli zajedno vidjeti u javnosti pa mnogi ni ne znaju kako izgleda žena s kojom je glumac u braku, piše Glossy.

Vezu su otpočetka skrivali, ali zna se da imaju dvije kćerke. U jednom intervjuu je Aljoša otkrio kako se starija Leana bavi glumom, a sedam godina mlađa Sara svira klavir. Na Instagramu je osvanula fotografija koja je snimljena 2004. za Bazar, a na kojoj se može videti kako izgleda Aljoševa Edita, ali i ćerka Sara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh