Svaštara

Naprskala je lak za kosu na zid: Zbog ovog trika žene širom svijeta su joj zahvalne

Noćna mora za svakog roditelja su išarani zidovi.

Lak za kosu - Schwarzkopf.com.hr

Ali koje dete to nije bar jednom uradilo? Ipak, nevolja tek nastaje kada shvatite da je vaš mališan koristio upravo one markere koji se teško skidaju.

Mada, ništa nije nemoguće, a to su pokazale i mame sa jedne australijske Fejsbuk grupe koje su otkrile zaista čaroban trik za skidanje trajnih flomastera. Nećete verovati, ali reč je o običnom laku za kosu.

Naime, jedna mama je objavila video na kome demonstrira čudesnu moć laka za kosu. Jednostavno je isprskala na išarani zid, a zatim laganim pokretima čistom krpom skinula fleku.

A lak za kosu možete upotrebiti i za mrlje na garderobi, jednostavno naprskajte, a zatim stavite u veš mašinu da se opere, piše Krstarica.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh