Svaštara

Razdoblje mladog Mjeseca vrijeme je novih početaka, no ovo će imati posebnu težinu: Planetarni položaji najavljuju da će se u nadolazećem razdoblju odvijati svakojake neočekivane i dramatične situacije

Tri najmračnija mjeseca u godišnjem ciklusu počinju danas, 5. novembra, usred tmurnog i gnjecavog Škorpiona, a završavaju 4. februara, na polovici optimističnog i naprednog Vodenjaka.

Mladi mjesec - Screenshot

Donosimo pregled najznačajnijih astroloških pojava u nastavku novembra.

Nakon što je u proteklom razdoblju putovala suzdržanom Djevicom, Venera će 8. novembra ući u šarmantnu i ljupku Vagu. To će dovesti do porasta žudnje za zavođenjem i flertom. Više ćete se usredotočiti na zabavu i uživanje, a manje na obaveze i zadatke. Trudit ćete se oko izgleda, češće ići na kozmetičke tretmane i uživati u šopingu.

Merkur će 10. novembra napustiti pronicljivog i sumnjičavog Škorpiona i ući u vedrog i ležernog Strijelca. To će vas potaknuti da budete pristupačniji, druželjubiviji i otvoreni za nova iskustva. Ovo je sjajno vrijeme za učenje, širenje horizonata i stjecanje novih vještina, kao i za planiranje ili odlazak na putovanje.

Najvažniji astro-događaj idućih tjedana bit će mlad Mjesec u Škorpionu, koji će zamračiti nebo 13. novembra. Razdoblje mladog Mjeseca vrijeme je novih početaka, no ovo će imati posebnu težinu i intenzitet jer će se naći u bliskom kontaktu s Marsom u Škorpionu i u opoziciji s Uranom u Biku. Ovi aspekti ukazuju na nagle, neočekivane zaokrete i promjene koje će zahtijevati strpljenja i prilagodbe. Pazite se nesmotrenih odluka, posebno na polju intime, novca i ostale imovine.

Sunce će 22. studenog ući u Strijelca, a 24. će mu se pridružiti i Mars pa će posljednji dani studenog biti opušteniji i manje dramatični od razdoblja Škorpiona. Naglasak će biti na novim iskustvima i spoznajama, kao i na uživanju u životu. Ovo je vrijeme novih susreta i poznanstava, ali je izraženo i širenje tračeva i donošenje nesmotrenih oduka.

Kraj studenog obilježit će pun Mjesec u Strijelcu 27. studenog. U SAD-u poznat kao Dabrov mjesec, bit će to vrijeme završetaka i donošenja dugo odgađanih odluka. Privedite kraju odnose i situacije koje su vas sputavale i okrenite se prema sretnijoj budućnosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh