Svaštara

Elmedin iz Busovače živi sa dvije žene: Jedna je iz BiH, a druga je Ukrajinka

Elmedin je izjavio da se Jana i Fatima paze kao dvije sestre, a one su izjavile da im ne smeta što dijele muža
Elmedin Karić iz Busovače živi u braku sa dvije žene. Ističe da je oduvijek maštao da ima dvije žene.

Sa prvom Fatimom ima tri sina, a prije dvije godine doveo je i Ukrajinku Janu. Nju je upoznao u Njemačkoj dok je bio na privremenom radu. Rodila se ljubav ali i želja da živi istovremeno sa Janom i Fatimom.

Otac je Elmedina istjerao iz kuće, jer ne želi da sa dvije žene živi u njegovoj kući. Elmedin je kupio kuću na otplatu gdje živi sa svojim ženama i troje djece. Nedavno se vratio iz Ukrajine gdje je vodio Janu jer joj je majka umrla. Dvije žene dobro sarađuju, međusobno se pomažu .

Elmedin je izjavio da se Jana i Fatima paze kao dvije sestre. Izjavile su da im ne smeta što dijele muža.

Više pogledajte u reportaži Srećka Stipovića.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh