Svaštara

Ibrahimović uživao u Abu Dhabiju, stavio ruku na srce i rekao “Elhamdulillah”

Najveću pobjedu u dosadašnjoj karijeri upisao je Khamzat Chimaev na UFC 294 eventu u Abu Dhabiju. Neporaženi Čečen sačuvao je svoju neporaženost i nakon borbe protiv Kamarua Usmana, bivšeg prvaka UFC-ove velter kategorije, a na eventu je svoje mjesto u dvorani našao i Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović - Screenshot/Instagram

Ibrahimović je uživao u pobjedi svog velikog prijatelja Khamzata Chimaeva, a do njega je u dvorani stigao poznati navijač Manchester Cityja Faz Husein.

Husein je postao poznat na društvenim mrežama po snimcima sa popularnim ličnostima dok izgovaraju “Elhamdulilah”.

Tako je bilo i Zlatanom koji je stavio ruku na srce i izgovorio “Hvala Bogu” na arapskom, a ovaj potez penzionisanog fudbalera oduševio je muslimane širom svijeta,piše


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh