Svaštara

Zbog nezapamćenog užasa PREKINUT PROGRAM: Toliko je podivljao da nema dalje, publika zanijemila

Kakav neočekivani obrt..

Tokom današnje podele budžeta Nikole Jovanovića Predsednika, došlo je do svađe sa Božom Džonsom, kom je dao mali budžet, uz obrazloženje, a Boža je momentalno skočio na njega i uzvratio mu, nakon čega je usledila rasprava.

Boža ga je izvređao, kao i njegovu kompletnu podelu, što Predsednika nije poremetilo: Boža. On je neko ko je mnogo impulsivan, ovaj budžet je moj savet tebi. Znam da iz naše komunikacije itekako umeš da budeš pristojan i adekvatan sagovornik, ali zbog ponašanja zaslužuješ mali budžet. Siguran sam da ćeš vremenom naučiti da ukrotiš tu impulsivnost – rekao je Predsednik.

– Što se tiče tebe, hvala ti na malom budžetu. Smatram da ti je podela budžeta katastrofa, puno pričaš, a ništa nisi rekao. Nisi ispao fer prema meni, ništa mi nisi rekao. Za tebe sam veliki gospodin. Jako si kvaran čovek, bezobrazan si, više puta sam te odbranio. Katastrofa si lik, nemam reč za tebe i velika si nula od čoveka. Smej se u kameru jer si ološ – rekao je Boža.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh