Svaštara

CIJELI BALKAN U NEVJERICI GLEDA SNIMAK KAKO DJEVOJKA BACA BIDERMAJER: Mnogima je čudan ovaj trend koji je pokorio svijet (VIDEO)

TikTokerka Sumeja Ćoralić, sada Majstorović, nedavno se udala za svog izabranika, a riješila je da sve detalje oko organizacije vjenčanja podijeli sa svojim pratiocima, piše Blic žena.

Ona je potanko opisala kako je izgledala njena proslava – od ulaska u salu, pesme za prvi ples, preko puštanja letećih lampiona, venčanice, frizure…

Jasno je da se Sumeja i te kako potrudila da sve izgleda savršeno, a posebno se izdvojio snimak na kome je pokazala inovativan način na koji je ona “bacala” bidermajer.

Naime, lijepa plavuša prigrlila je trend koji je već neko vreme izrazito popularan u svijetu, a kod nas još uvijek nije zaživeo u toj mjeri. U ovoj metodi neveste ne bacaju bidermajer, već su za njega privezane satenske trake, a svaka neudata dama na svadbi treba da uhvati po jednu.

Djevojke su sve na plesnom podijumu, igraju i zabavljaju se zajedno sa mladom, a ona dok joj je bidermajer u rukama nasumice pušta jednu po jednu traku – a djevojka koja drži tu traku treba da ode sa podijuma. Logično, ona koja poslednja ostane na podijumu sa nevjestom je srećnica kojoj će pripasti buketić i koja će se po narodnom vjjerovanju sljedeća udati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh