Svaštara

RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA DAO PROGNOZU ZA OKTOBAR: Evo koga čeka veliki uspjeh, a koga totalni fijasko

Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje ove jeseni prema prognozama čuvenog astrologa.

Horoskop - shutterstock

Ukoliko vas zanima kako će izgledati oktobar na pravom ste mjestu, jer je poznati ruski astrolog Pavel Globa dao je detaljnu mjesečnu prognozu za sve horokopske znake.

Ovan

U prvoj polovini mjeseca Ovan bi trebalo da krene u nove projekte, a da sve stare važne zadatke završi do sredine mjeseca, kako bi ostao uspješan i u narednoj godini. Krajem mjeseca fokusirajte se na porodicu – voljenima će biti potrebni vaša podrška i pomoć.

Bik

Bolje je da ovog oktobra ne preduzimate rizične poslove, sačekajte novembar. Neophodno je da odredite prioritete na poslu – vaše kolege počele su možda da budu drske i da vas krive za sve ono što ne valja, a bez razloga. Ono što je važno da se ovog mjeseca oslobodite repova prošlosti koji vas koče u napretku.

Blizanci

Ovo je mjesec gdje će vam sudbina biti vrlo naklonjena. Dobićete priliku da zaradite veliki novac ili ostvarite veliki san. U posljednjim danima mjeseca ne bi trebalo da se naprežete – aktivnost vam neće donijeti uspjeh, bolje je da se opustite i date sebi priliku da se odmorite.

Rak

Ako ste ranije imali neke zdravstvene probleme, važno je da posjetite ljekara i posvetite se liječenju i ozdravljenju. Zvijezde vam poručuju da se suzdržite od rješavanja važnih poslovnih i ličnih pitanja ovog mjeseca. Ovaj oktobar neće biti pretjerano dobar, osim za kreativne pripadnike znaka – imaće pregršt inspiracije.

Lav

Lavovi su još jedni od srećnika u oktobru mjesecu. Oni će moći da realizuju vrlo zahtjevne ciljeve i postignu sjajne rezultate. Ali, s druge strane ovo će biti i mesec u kome ćete biti prinuđeni da preuzmete odgovornost u potpunosti, te da se snađete bez tuđe pomoći.

Djevica

Oktobar će biti period u kome ćete morati da podvučete crtu – da završite sve započeto, procijenite rezultate učinjenog i napravite planove za budućnost. Nedovršeni poslovi mogli bi da postanu prepreka koja neće dozvoliti Djevicama da napreduju. Savjetuje se da radite u timu, a ne da se izdvajate iz ekipe – to neće donijeti dobar ishod.

Vaga

Oktobar će biti veoma dobar mjesec za vas. Svi projekti i poduhvati biće osuđeni na uspeh, a sa finansijama će sve biti u najboljem redu. Takođe, očekuje vas uspjeh kod suprotnog pola.

Škorpija

Nećete biti najsrećniji znak u oktobru, ali će se stvari drastično promeniti posle 20. u mjesecu. To će biti dani u kojima ćete moći da nadoknadite sve propušteno. U oktobru vam se preporučuje da se pomirite sa ljudima sa kojima ste bili u svađu, a nikako ne bi trebalo da pozajmljujete novac od drugih.

Strijelac

Strijelac će u oktobru biti uspješan u papirologiji, odnosno svemu što ima veze sa tim – lako ćete riješiti sve zadatke koje imaju veze sa sudstvom, policijom, zdravstvom i nadležnim organima uopšte. Svi zadaci te prirode rešiće se glatko i brzo. Ovo je dobar period i da započnete nove projekte, ali nemojte se trošiti previše – mogli bi da vas stignu zdravstveni problemi i iscrpljenost. prenosi novi

Jarac

Ovo je mjesec u kome ćete morati da radite napornije nego ikada. Zadaci će se gomilati sa svih strana, a neće biti nikoga da vam pritekne u pomoć. Sve obaveze biće na vašim plećima. Ipak, ovakav tempo rezultiraće dobrim finansijskim mogućnostima.

Vodolija

Ovo će biti povoljan i uspješan mjesec za vas. Što ste aktivniji i produktivniji, više vas uspeha čeka. Sredina jeseni biće najbolji period godine za vas. Usamljenim Vodolijama savjetuje se da bolje pogledaju oko sebe – osoba koja bi mogla da im se dopadne nalazi se među kolegama ili poznanicama u bliskoj okolini.

Riba

Najuspješniji period čeka vas od druge polovine oktobra, pa pričekajte ove dane za sve važne zadatke. Ako se ne plašite teškog i napornog posla, očekujte i mogućnost da zaradite veoma puno novca. Njegujte dobre odnose sa drugima – to će vam u oktobru donijeti puno sreće i uspjeha. Takođe, ne krivite druge za sopstvene neuspjehe – to vam ništa dobro neće donijeti, prenosi Luftika.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh