Svaštara

Sjede na DVIJE, a nekad i TRI STOLICE: Ovi horoskopski znaci ne znaju da IZABERU, pa hoće sve – u LJUBAVI, POSLU i ŽIVOTU

Svi misle da su nekarakterni, ali zvijezde su krive!

Zodijak - Shutterstock

Bilo da je riječ o poslu, ljubavi ili osobnim odlukama, neki horoskopski znakovi imaju neobičnu sposobnost balansiranja između više opcija.

Evo koji su to znakovi poznati po tome da sede na dve (ponekad i tri) stolice.

Blizanci

Blizanci su majstori komunikacije i prilagođavanja. U poslu često rade na dva zadatka istovremeno, te uspešno balansiraju svojim obavezama. Kad je ljubav u pitanju, neretko se nalaze u dilemi između stare ljubavi i nove simpatije, što čini njihov život uzbudljivim, ali i pomalo komplikovanim.

Vaga

Vage uvek teže ravnoteži, ali ponekad se nađu u situaciji da moraju balansirati između prijatelja ili poslovnih prilika. Na primer, Vaga može biti pozvana na dva društvena događaja u isto vreme i pokušaće da se pojaviti na oba, jer ne želi nikoga razočarati.

Ribe

Ribe su empatične i često se trude udovoljiti svima oko sebe. Na poslu se mogu naći između želje da pomognu kolegi i potrebe da završe vlastite zadatke. U ljubavi imaju želju za romantičnom vezom, ali i za ličnom slobodom, što čini njihov ljubavni život dinamičnim.

Strijelac

Strelci su znatiželjni i avanturistički nastrojeni, te često žele istražiti sve opcije pre nego što donesu konačnu odluku. Mogu se naći u situaciji gde istovremeno razmatraju dve različite karijerne prilike ili dve različite destinacije za putovanje, u potrazi za najuzbudljivijom avanturom, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh