Svaštara

DOLAZI VRIJEME ČUDA ZA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA

Kako ističu astrolozi ovaj mjesec bit će vrijeme čuda na ljubavnom planu za tri znaka Zodijaka.

Horoskop - shutterstock

Okidač će biti tranzit Mjeseca u vatrenom i stravstvenom Ovnu koji će probuditi naše emocije i ukazati kako da ljubav podignemo na novi nivo.

Tokom oktobra bit će nam lakše da sagledamo sopstvene greške u ljubavi i da ih više ne ponavljamo. Velike promjene koje očekuju ova tri znaka iz korijena će promijeniti njihov ljubavni život i status.

Ovan

Prvi u horoskopu, ali i prvi na udaru ljubavnih promjena bit će Ovnovi. Tranzit Mjeseca kroz vaš znak iako kratkotrajan bit će dovoljan da shvatite sopstvene zablude vratite se na pravi ljubavni put. Ovnovi nisu zadovoljni bilo kakvom osrednjošću, oni vole strasno i do daske pa takvog partnera i traže. Sve što je prosjek njih ne zanima. Najvažnije je da budu iskreni sami prema sebi, da priznaju sopstvene grešeke i rade na ispravljanju istih. Zauzeti Ovnovi rasplamsat će strast sa partnerom i donijeti potpuno nova uzbuđenja u njihov ljubavni život, pa će se partner ponovo zaljubiti u njih sa istim žarom kao i na početku veze.

Bik

Lijepe promjene u ljubavi u oktobru očekuju i Bikove. I sami su svjesni da više nema vremena za oklijevanje i premišljanje, pa prigrlite promjene koje vam dolaze i ne plašite se onoga što one donose. Ako sad propustite priliku da djelujute bit će to kraj vaših potajnih želja i nikad neostvarenih snova. Zato ne gubite ni čas već otvoreno priznajte svoje emocije dok još imate šansu da vam druga strana uzvrati na isti način. Zauzeti Bikovi i njihov partner su i dalje u fazi medenog mjeseca, a tako će ostati i narednih dana. Ne dozvolite da vam bilo ko ili bilo šta pokvari fantazije. Učinite sve što je do vas da začinite ljubavni život u spavaćoj sobi, pa će vaša veza biti primjer harmoničnih odnosa u dvoje.

Ribe

Tranzit Mjeseca u Ovnu bit će fitilj koji će zapaliti ljubavni život romantičnih Riba. Već duže vrijeme ste u fazi kad sažaljevate sebe i svoju sudbinu, ali predstojeći događaji će vas dobro prodrmati i natjerati da ljubav sagledate drugim očima. Ribe će shvatiti da su mnogo jače nego što su mislile da jesu, a vaša tajanstvenost će biti ključ uspjeha kod suprotnog spola. Promjene koje slijede bit će iznenadne, brze i dinamične, ali vama neophodne kako biste se trgnuli iz letargije u koju ste upali. Nemojte da gubite vrijeme i da se emocionalno suzdržavate, već recite sve što vam leži na srcu. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh