Svaštara

Rak, Blizanci, Djevica i Škorpija naglo mijenjaju raspoloženje i bije ih glas da su podvojene ličnosti

Promjene raspoloženja svima su veoma poznata stvar, međutim, prema astrolozima određeni horoskopski znaci imaju ih češće od drugih.

Česte promjene raspoloženja često se poistovijećuju i s podvojenom ličnošću… Evo koja 4 znaka Zodijaka bije glas da prečesto i prenaglo mijenjaju raspoloženje.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i osjetljivosti.
Kao vodeni znak horoskopa, njihove emocije su duboke, a njihovo raspoloženje se može promijeniti poput plime i oseke.

Veoma intenzivno doživljavaju svoja osjećanja, što nerijetko dovodi do promjena raspoloženja. Kada su srećni, prenose sreću i na druge, ali kada su tužni, lako prelaze u depresivno stanje.

Blizanci

Poznati po svojoj podvojenosti, blizanci lako mijenjaju raspoloženja.

Varijabilnost može biti povezana sa njihovom prirodnom radoznalošću i željom za sticanjem znanja, piše index.hr, a prenosi N1.

Djevica

Djevice su poznate po tome što su metodične, analitične i orijentisane na detalje.

Međutim, njihova sklonost ka perfekcionizmu može izazvati velike promene raspoloženja. Kada stvari ne idu po planu, device se mogu lako uznemiritii i isfrustrirati.

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene. Upravo ta strast utiče na raspoloženje.

Kao vodeni znak, njihove emocije su duboke, a intenzivna osjećanja je teško kontrolisati, što je uzrok promjena raspoloženja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh