Svaštara

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 30. septembra

Oslobodili smo se retrogradnog Mekrura i Venere, pa konačno stvari počinju da se vraćaju u normalu, a to se odnosi i na finansijsku situaciju.

Novac - Shutterstock

Sunce i Mars u Vagi utiču na potrebu za balansom, tako da je dobro što će biti manje ishitrenih, finansijskih poteza.

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće kada je novac u pitanju.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do kraja septembra, među njima su znakovi: Djevice, Vage, Strijelčevi i Lavovi.

DJEVICA

Merkur je krenuo naprijed, a Sunce i Mars u vašem drugom polju donose vam odličnu zaradu. Pare će se jednostavno lijepiti za vas u narednom perodu.

VAGA
Pozitivan period za novac kod vas traje sve vreme. Planete su naklonjene vašem znaku, tako da imate mogućnost da zaradite veći novac. Visina vaše zarade u ovom periodu zavisi isključivo od vaše inicijative.

STRIJELAC
Pluton u dobrim aspektima donosi vam priliku za veliku zaradu. Jupiter u Biku osigurava vam dobre prihode, a i menjate vaš odnos prema novcu. Nuačili ste da se rizik ponekada isplati.

LAV
Merkur u drugom polju donosi vam stabilnu zaradu. Konačno ćete se finansijski oporaviti od troškova koje ste imali u avgustu. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh