Svaštara

Rang lista znakova Zodijaka po jačini privlačnosti kojom zrače

Ljude privlače razne osobine horoskopskih znakova, ali koji su najprivlačniji? Je li Riba zbog šarma ili Bik zbog prirodne ljepote. Nakon mnogo istraživanja astrolozi su sastavili listu.

Italijanski bob - Ljepotaizdravlje.ba

Privlačnost ovisi o osobnim preferencijama. Neke privlači samopouzdanje i avanturistički duh a neke ljepota i prirodni šarm.

Rang lista znakova Zodijaka po jačini privlačnosti kojom zrače:
1. Vaga

Vage su najpoznatije po svom šarmu, gracioznosti i sposobnosti da stvore ravnoteže u svom društvu. Često se smatraju najprivlačnijim znakom zbog toga što su uvijek spremne pomoći. Je li to seliti vaše stvari ili slušati vaše probleme Vage će biti osobe na koje se možete osloniti.

2. Lav

Samouvjerena priroda, Lavova, doprinose njihovoj ukupnoj privlačnosti. Lavovi su puni samopouzdanja i sjaja, što ih čini vrlo simpatičnima. Oni su vrlo odani te njihova ljubav prema životu će se jako odraziti na ljude oko njih.

3. Škorpion

Škorpioni su poznati po svojoj tajanstvenoj auri, koja je često nevjerojatno zadivljujuća. Njihova dubina i sposobnost povezivanja na emocionalnoj razini čini ih vrlo primamljivima. Mnogima je uzbudljiva misterija Škorpija uz njihovu inteligenciju i strast. Znaju koji put žele i ne skreću s njega.

4. Bik

Bikovi imaju prirodnu ljepotu koja je vrlo privlačna. Vrlo su šarmantni i vole brinuti o svojim bližnjima. Bikova velikodušnost i odanost prijateljima i partnerima može ostaviti bilo koga bez daha.
5. Riba

Empatija i šarm čine Ribe zadivljujućima. Ribe su poznate po svojoj suosjećajnoj prirodi što privlači mnoge. One su mudre i uvijek će biti tu za vas ako trebate s nekim razgovarati.

6. Blizanci

Blizanci imaju prirodnu duhovitost koja je nevjerojatno privlačna. Sposobnost Blizanaca da se prilagode u različitim situacijama te da pokažu svoju prirodnu inteligenciju čini ih atraktivna. Oni su dobri prijatelji, znatiželjni i opušteni pa ih mnogi vole imati u društvu.
7. Vodenjak

Vodenjaci često imaju posebnu autentičnost koja privlači ljude prema njima. Vodenjaci posjeduju jedinstven šarm koji ih izdvaja od drugih znakova. Njihov pogled na svijet i sramežljivost mnoge zadivi. Oni su odani prijatelji i najprivlačniji su kada su potpuno svoji.
8. Ovan

Avanturistički duh i entuzijazam Ovna mnogima je vrlo privlačan. Imaju karizmatičnu osobinu koja ih ističe u društvu. Čak i ako su tvrdoglavi, mnogima su simpatični zbog neovisnosti, strasti i odlučnosti. prenosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh