Svaštara

Astrolozi tvrde da su ovo tri najnarcisoidnija znaka zodijaka: MISLE DA SU CENTAR SVIJETA

Svi mi volimo sebe u nekoj mjeri, ali oni sebe stavljaju u središte svemira. Što se krije iza njihove narcisoidne prirode? Saznajmo!

Lav
Lavovi su poznati po svojoj dramatičnoj prirodi i potrebi za pažnjom. Oni žive za trenutke kada su u središtu pozornosti i tada se osjećaju kao zvijezde. Njihova veličina i samouvjerenost često se očituju kao narcisizam jer vole pokazivati svoj uspjeh drugima. No ispod površine Lavovi često skrivaju duboko samopoštovanje koje ih motivira da budu najbolji.

Ovan
Ovnovi su poznati po svojoj upornosti i potrebi za vodstvom. Vole biti prvi u svemu što rade i često se natječu kako bi bili najbolji. Ta potreba za dominacijom ih čini narcisoidnima jer često stavljanju vlastite interese ispred drugih.

Strijelac
Strijelci su poznati po svojoj neovisnosti i potrebi za istraživanjem svijeta. Vole slobodu i smatraju da su iznad pravila. Njihova potreba za avanturom može ih učiniti narcisoidnima jer ponekad ne razmišljaju o posljedicama svojih postupaka na druge. No njihova neustrašivost i entuzijazam također ih čini šarmantnima i privlačnima, piše index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh