Svaštara

Ne mogu da prevele preko usta “IZVINI” – Nikada ne priznaju svoje GREŠKE i previše su ponosni da traže OPROŠTAJ

Astrolozi smatraju da položaj zvijezda mnogo utiče na karakter znakova, a posebno je uticao na ova 4 znaka.

Horoskop - shutterstock

Izvinjenja nam svima ponekad teško padaju, ali postoje ljudi koji se nikada neće izviniti nakon što nekoga povrede. Naše postupke i reakcije oblikuju različiti faktori, uključujući vaspitanje i iskustvo, a prema mišljenju astrologa, i položaj zvezda u trenutku našeg rođenja.

Krenimo na putovanje kroz Zodijak i otkrijmo koji horoskopski znakovi najteže izgovaraju tu čarobnu riječ “oprosti”.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenoj i impulsivnoj prirodi. Čvrsto se drže svojih stavova i teško ih je uvjeriti u suprotno. Stoga, kada misle da su u pravu, teško im je priznati vlastite greške i izviniti se.

Lav

Lavovi su kraljevi Zodijaka, a njihova ponosna priroda često ih sprječava da priznaju svoje pogreške. Izvinjenja percipiraju kao slabost, pa ih izbjegavaju kako bi zadržali svoj ponosni stav.

Škorpija

Iako su duboko emocionalne i intuitivne, Škorpije su poznate po svojoj tvrdoglavosti. Njihova jaka volja i intenzivne emocije mogu ih voditi u situacije gdje žele braniti vlastite stavove, čak i kada nisu u pravu.

Jarac

Jarčevima je važno kakav utisak ostavljaju na druge. Oni žele biti viđeni kao osobe s integritetom i čvrstim karakterom. Priznavanje grešaka može im se činiti kao pokazivanje slabosti, što im često teško pada, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh