Svaštara

Nećete vjerovati čime je očistila kamenac sa slavina, zasijale se kao nove. I vi to imate u kući

– Nevjerovatno je jednostavno…

Česma - RonPorter/Pixabay.com

Svi volimo da nam dom zablista kad ga očistimo, kako bi bilo očigledno da se trud isplatio. Ali, često nemamo taj dojam, pogotovo sa slavinama, na kojima mogu zaostati tvrdokorni tragovi kamenca koji se nakupe s vremenom i učine da budu prepune mrlja, piše Mirror.

Anna Louisa, već neko vrijeme na TikToku objavljuje priloge sa savjetima za čišćenje doma na profilu @anna_louisa_at_home ovaj put oduševila je pratioce trikom koji je podijelila, nakon kojeg su slavine u njenom domu zablistale.

Treba vam samo komad papira za pečenje, koji vjerovatno imate u kući.

Otkinula malo papira, malo ga zgužvala njime protrljala slavine od nerhđajućeg čelika i svi tragovi vode su nestali.

– Neko od vas na mreži mi je to savjetovao. Ne mogu reći da sam vjerovala u djelovanje, ali zaista ste bili u pravu – odlično djeluje – rekla je.

– Nevjerovatno je jednostavno, prokomentarisao je neko dodavši da i neke druge vrste papira imaju učinak i da slavine na taj način čisti odavno, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh