Svaštara

4 znaka će ih osvojiti dok ste rekli “keks”: Koji se horoskopski znakovi se najbolje slažu sa Djevicama?

Vladavina Djevice je počela prije nekoliko dana.

Horoskop - Cosmopolitan.hr

Osim retrogradnog Merkura koji preti da prekokren živote pojedinih znakova naglavačke, važno je znati i kakav su znak Djevice ako želite da dobro funkcionišete s njima.

Ovo može biti od presudnog značaja za sve one čiji su partneri rođeni u ovom veoma specifičnom znaku.

Djevice su poznate po svojoj analitičnosti, metodičnosti i posvećenosti detaljima. U ljubavi i prijateljstvu traže partnere koji su spremni da shvate njihovu potrebu za redom i organizacijom.

U nastavku saznajte koji su horoskopski znakovi se najbolje slažu sa Djevicama.

Bik

Kao dva zemaljska znaka, Bik i Djevica se često mogu identifikovati u zajedničkim vrijednostima i željama. Oboje teže stabilnosti i sigurnosti, pa je njihova veza često jaka i dugotrajna. Bikovi mogu pružiti Djevicama emocionalnu podršku koja im je potrebna, dok Djevice mogu pomoći Bikovima u organizacionim vještinama.

Jarac

Jarčevi i Djevice imaju slične životne ciljeve i oboje imaju potrebu za redom i strukturom. Oba znaka teže dostignućima, pa ih često povezuje jaka radna etika i ambicija.

Rak

Iako može izgledati neočekivano, Rakovi mogu biti idealni partneri za Djevice. Djevice cijene brižnu i emocionalnu dubinu Rakova. I stabilnost vrednuju i porodične vrijednosti.

Škorpija

Dok Škorpije donose strast i intenzitet, Djevice donose analitičnost i praktičnost. Ova kombinacija može dovesti do duboko emotivne i istovremeno stabilne veze, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh