Svaštara

U srijedu očekujte BOLNO LOŠ PERIOD: Stiže RETROGRADNI MERKUR, čeka nas haos, a ovaj će znak POSEBNO NAGRABUSITI

Pripremite se za haos od srijede do 14.septembra.

Kosmos - Atma.hr

Od 23. avgusta pa sve do 14. septembra očekuje nas retrogradni Merkur, ozloglašena astreološka pojava koja sa sobom uvijek donosi niz problema – od odloženih letova i tehnoloških kvarova do saobraćajnih nezgoda i neočekivanih zavrzlama kada je riječ o administraciji. Potrudite se da budete smireni u naredne tri nedjelje, jer će stvari postati pomalo haotične, a nervoza neće popraviti stvari! Retrogradni Merkur uticat će na sve znake zodijaka, ali ova tri će proći gore od drugih!

Evo koga čeka posebno izazivan period!

DJEVICE

Retrogradni Merkur najteže će pogoditi Djevice – čeka ih prilično buran i težak period. Spremite se na puno stresa i neočekivane probleme. Moguće je da ćete se posvađati sa važnim ljudima, pa čak i prekinuti neke odnose, a izvjesni su i nesporazumi u komunikaciji koji lako mogu dovesti do puno problema.

BLIZANCI

Bliznaci su znak povezan sa komunikacijom, pa nije ni čudo što je retrogradni Merkur uvijek stresan za njih, a ni ovog puta ništa neće biti drugačije. Očekujte kašnjenja koja će imati posljedica, nevolje kod kuće, kao što su žestoka svađa ili neočekivan kvar. Čeka vas još glavobolja oko na oko nebitnih stvari, ali svakako onih koje će vas izbaciti iz takta i unervoziti. To mogu da budu poruke koje nikada nisu poslate, a bili ste uvereni da jesu, ili mejl koji ste previdjeli.

STRIJELAC

Najgore će proći Strijelčevi koji imaju planirano neko putovanje ili avanturu. Budite oprezni, čekaju vas izazovni trenuci i problemi u realizaciji. Takođe, ovo je period kada ćete preispitivati svoju karijeru i ciljeve vezane za nju, a moguće je da ćete doći na nove ideje. Ipak, oprez – sada nije trenutak da se one realizuju!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh