Svaštara

Vraća vam bivše partnere i ljubavnike u život: Retrogradni Merkur ovim horoskopskim znacima naglavačke MIJENJA SUDBINU

Neki horoskopski znaci biće pogođeni retrogradnim Merkurom na turbulentan način!

Merkur - NASA

Do septembra nas sa astrološke strane čekaju velike turbulencije. Naime, veliki broj planeta kreće retrogradno u narednom periodu!

Nakon retrogradnog Merkura, koji ima veliki uticaj na sve znakove, čeka nas retrogradni Uran 29. avgusta, pa 5. septembra i Jupiter.

Merkur je retrogradan do 15. septembra, a period pred nama turbulentno nam vraća u život stare ljubavi i ljubavnike, pa nas to tjera da preispitamo planove za budućnost s onima s kojima smo trenutno.

Koga će najviše pogoditi prošlost?

BIK

Retrogradni Merkur vas podstiče da se javite bivšem partneru, dok se nekima on sam javlja i pravi vam totalni haos u glavi. Zavodi vas, vuče u novu romansu, a nekima čak i predlaže zajedničko putovanje.

To vam podiže samopouzdanje, ali dobro procenite koliko je to vredno gubljenja ovoga što trenutno imate.

DJEVICA

Merkur se kreće retrogradno kroz vašu prvu kuću i utiče na vaše odnose, a nagoni vas da se “pomjerite” s mjesta i tražite ono što vam je i konačni cilj. Preispitujete svoj bračni stauts, sudbinu, a s obzirom na to da se Saturn kreće kroz polje braka, to vam može donijeti čak i razvod ili novi brak.

STRIJELAC

Ozbiljne su šanse da se rastanete s partnerom ili da se vratite na odnos koji ste imali mnogo ranije (recimo, odvojeni život). Merkur vraća osobu iz prošlosti u vaš život, a možda vam baš ta osoba bude novi višegodišnji partner ili čak i bračni parner.

VODOLIJA

Vodolijama se definitivno vraća romantika i bivši ljubavnici u život. Strastvena veza je izvjesna, ali s njom se vraćaju i neki stari strahovi.

RIBE

Retrogradni Merkur vas navodi da preispitujete svoj brak ili da čak posjetite bivšeg partnera jer ste u teškom razdoblju i potrebna vam je njegova/njena pomoć. Neko iz prošlosti vas kontaktira, nudi dopisivanje i susret.

Morate preispitati svoj brak na kvalitetan način kako biste znali u kom ljubavnom smeru dalje treba da se uputite, piše Glossy.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh