Svaštara

OVI ZNACI HOROSKOPA OPČINJENI SU LUKSUZNIM NAKITOM: Smatraju ga oličenjem elegancije i moći

Astrologija nas fascinira svojim otkrićima o skrivenim tajnama naše ličnosti.

Zlato - Cenazlata.org

Jedan interesantan aspekt je njena veza sa našim stilom, kao i ljubavlju prema nakitu. Svaki horoskopski znak kroz sjajne ukrase izražava svoju individualnost, a Srećna Republika vam donosi listu horoskopskih znakova koji najviše vole nakit.

Bik

Bik, poznat po svojoj neumoljivoj odlučnosti i dubokom poštovanju prema finim stvarima u životu, vodi na ovoj listi. Žene rođene u znaku Bika imaju vezu sa nakitom koji odražava njihovu ljubav ka stabilnosti i luksuzu. Njihova zemljana priroda nalazi utehu u klasičnim komadima nakita koji su oličenje elegancije.

Lav

Lavovi sa svojim prirodnim talentom za dramu i potrebom za pažnjom, imaju sklonost ka upadljivom nakitu. Sjaj i smjelost dragog kamenja povezuju s njihovim harizmatičnom i strastvenom ličnošću. Lavovi koriste nakit da bi bili upadljivi i to im polazi za rukom.

Vaga

Vaga je znak balansa i harmonije. Pripadnici ovog Zodijaka prepoznaju sebe u gracioznom svijetu nakita. Žene rođene u znaku Vage često traže komade koji simbolizuju ravnotežu i upotrebljavaju ih da naglase svoju prirodnu ljepotu. Njihova ljubav prema neupadljivom nakitu potiče iz njihove potrage za simetrijom i elegancijom.

Ribe

Ribe su intuitivni vodeni znak. Imaju mističnu vezu sa nakitom. Njihova umjetnička priroda ih vuče ka komadima nakita koji izazivaju emocije. Žene rođene u znaku Riba vide nakit kao način da izraze svoju kreativnost i povežu se sa svojim unutrašnjim ja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh