Svaštara

PROĆI ĆE KAO BOSI PO TRNJU: Avgust ovim znakovima donosi haos, bolje da ga PRESPAVAJU

Mjesec avgust može doneti određene izazove za sve horoskopske znake, ali posebno će teže uticati na dva znaka – Lav i Ribe. Ovi znaci pripadaju različitim elementima i imaju različite karakteristike koje će biti izložene posebnom pritisku tokom ovog mjeseca.

Horoskop - Shutterstock/Marko Aliaksandr

Za Lavove, avgust može biti period kada će biti suočeni s izazovima u vezi sa samopoštovanjem i samopouzdanjem. Lavovi su po prirodi samouvjereni i vole da budu u centru pažnje, ali tokom ovog mjeseca mogu se osjećati nesigurno u vezi sa svojim vještinama i sposobnostima. Može se javiti potreba za dokazivanjem drugima svoje vrijednosti, što može dovesti do preteranog samopromocije ili osjetljivosti na kritike. Važno je da Lavovi ostanu vjerni sebi i da vjeruju u svoje talente, bez potrebe za stalnim odobravanjem drugih, piše Stil.

S druge strane, Ribe mogu osjećati veliku emocionalnu napetost tokom avgusta. Ovi znaci su često veoma intuitivni i empatični, što ih čini sklonim apsorbovanju tuđih emocija i stresova. Tokom ovog mjeseca, Ribe mogu osjećati težinu svijeta na svojim plećima i suočavati se s osjećajem preopterećenosti. Mogu biti skloni izbegavanju konfrontacija i suočavanju s problemima, što može dovesti doosjećaja bespomoćnosti. Ribe treba da se usmjere ka samozaštiti i radu na svojoj emocionalnoj stabilnosti, kao i da pronađu načine kako da postave granice prema drugima.

Ovi izazovi ne znače da će cijeli mjesec biti loš za Lavove i Ribe. Naprotiv, ovo može biti period ličnog rasta i učenja kako da se nosite sa teškoćama. Lavovi mogu naučiti da ne zavise previše od tuđeg odobravanja, već da vjeruju u svoju unutrašnju snagu i vrijednost. Ribe mogu razviti vještine emocionalne samozaštite i naučiti da postavljaju granice kako bi sačuvale svoju emotivnu ravnotežu. PRENOSI novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh