Svaštara

Ovi znakovi horoskopa često vode opasnu igru: Koriste slabosti partnera da bi njime manipulisali

Ljubav nas može povesti do vrhunca sreće, ali i do nekih prilično mračnih mjesta.

Djevojka - pexels.com/jansel-ferma

Postoje horoskopski znakovi koji imaju prirodnu sposobnost prepoznavanja slabosti svojih partnera, a neki će tu sposobnost usmjeriti i na sopstvenu korist.

Ovi znakovi zodijaka igraju ovu opasnu igru.

Škorpija
Po prirodi intuitivna i posmatrački nastrojena, Škorpija ima sposobnost da duboko čita ljude. Ako odluče, mogu da upotrebe te informacije za manipulaciju, pogotovo ako osjećaju da je njihov položaj ugrožen.

Lav
Lavovi vole biti u središtu pažnje. Ako osjećaju da gube kontrolu, mogu iskoristiti slabosti svog partnera kako bi ostali na vrhu.

Blizanci
Svojim brzim razmišljanjem i komunikacijskim vještinama, Blizanci znaju tačno šta da kažu i kada, što ih može učiniti prilično uvjerljivim manipulatorima.

Jarac
Ambiciozan i vođen ciljem, Jarac može iskoristiti slabosti svojih partnera kako bi se osigurao da sve teče prema njegovom planu prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh