Svaštara

Tri najneovisnija znaka Zodijaka: Ne žele pomoć i misle da sve probleme mogu riješiti sami

Radi se o znakovima specifičnih osobnosti

Horoskop - Shutterstock/Marko Aliaksandr

Neki nikada ne žele da im se pomogne, radi se o karakterima koji smatraju da sve mogu sami te su spremni preuzeti svu odgovornost na sebe. Radi se o znakovima specifičnih osobnosti.

Oni smatraju da ih traženje pomoći čini poprilično ranjivima, što znači da ćemo od njih gotovo nikada čuti – pomozi mi. Naime, čak i kad imaju niz prijatelja kojima se mogu obratiti, pripadnici sljedeća tri znaka ipak će se određenog problema primiti samostalno.

Vodolija
Ona je uravnotežene osobnosti te vjerovatno promatra stvari sa strane, umjesto da bude dio neke drame. Promatra stvari i uvijek će vam pomoći, no za sebe to neće tražiti. Vodolija je uvjerena da sve može sama te će rijetko pitati nekoga da joj olakša rješavanje problema.

Kad se nađu pred izazovom, samostalno traže kako sve srediti da opet bude uredu. No, ponekad su pomalo izgubljeni, iako se čine staloženima – možda trebaju samo da ih neko sasluša.

Ribe
One su poprilično emotivne i imaju jaku intuiciju, pa je logično da Ribe lako prisvajaju mnoge tuđe probleme. Uvijek će dopustiti da uživate u njihovoj dobroti i altruizmu, ulovit će vas prije nego što ”padnete”.

No, kad njima treba pomoć, više su suzdržane te smatraju da samostalno mogu riješiti sve probleme na koje nailaze. Iako im je jasno da ne mogu same, Ribe će to ipak pokušati.

Djevica
Ako imate neki problem, Djevici se uvijek možete obratiti. Bez obzira na to kakav je, sve će napraviti da vam pomognu, no kad je o njima riječ, tu priča staje.

Naime, ne žele pomoć, već smatraju da mogu solo, iako zapravo to nije tako.

Provjerite treba li pomoć i toj osobi – previše je ponosna da pita. Lijepo je ljudima dati do znanja da nisu sami te da na nekoga mogu računati ako treba. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh