Svaštara

5 razloga zašto svako treba da ima za prijatelja ovaj znak, zaista je poseban

Došlo je vrijeme da se posvetimo jednom od najsjajnijih i najdinamičnijih znakova zodijaka – Lavu.

Ako u svom životu imate Lava, onda znate da je život s njima poput vožnje na rolerkosteru – prepun smijeha, strasti i drame. Ako ste pak vi rođeni u ovom znaku, pripremite se na komplimente.

Evo zašto je svijet zaista bolje mjesto s Lavovima.

Rođeni vođe: Lavovi su prirodne vođe. Svojom prisutnošću osvajaju prostoriju i teško je ne primijetiti ih čak i u gužvi.

Kraljevski šarm: Poznati po svojoj harizmi i šarmu, Lavovi znaju kako svakoga zavesti. Njihova topla priroda i iskreni smijeh osvojit će vaše srce u trenu.

Strastveni u svemu što rade: Bilo da je riječ o poslu, hobiju ili ljubavnom životu, Lavovi će uvijek dati 110% sebe. Njihova strast je zarazna.

Odanost na prvom mjestu: Ako ste prijatelj s Lavom, možete biti sigurni da će biti uz vas u dobu i u zlu. Njihova lojalnost nema granica.

Malo drame za začin: Život s Lavom nikada nije dosadan. Ponekad će dodati malo drame, ali to je samo zato što vole da žive punim plućima, prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh