Svaštara

Ovi horoskopski znaci se ne slažu uopšte! Ne mogu očima da se vide!

Ponekad se suprotnosti privlače, ali ovi znakovi su toliko različiti da neće dugo izdržati u vezi ili braku.

Horoskop - Balkanspress.com

Ponekad se suprotnosti privlače, ali ovi znakovi su toliko različiti da neće dugo izdržati u vezi ili braku.

Kao što već znamo, astrologija može otkriti mnogo – o našoj ličnosti, stvarima koje nas čine srećnim, pravoj karijeri i kompatibilnosti sa osobom drugog znaka.

Nedavno je MSN objavio listu horoskopskih znakova koji, po mišljenju stručnjaka, nikada ne bi trebalo da budu zajedno.

Ovan i Rak

Ponekad se suprotnosti privlače, ali ova dva znaka su toliko različita da neće dugo trajati zajedno. Brak bi u početku mogao djelovati harmonično, ali Ovan voli da dominira, a Rak ne voli takve ljude ni energiju, pa bi se sve završilo razdvojenošću.

Bik i Ribe

Velika razlika u snovima i ambicijama između ova dva znaka će najvjerovatnije dovesti do razvoda. Bik želi uspješnu karijeru i respektabilan porodični život, dok su Ribe slobodnijeg duha i ne osjećaju se prijatno kada moraju da ispune određena očekivanja.

Blizanci i Jarac

Nedostatak komunikacije, premalo kompromisa i razlika između brzog načina života Blizanaca i organizovanog Jarca dovešće do razvoda.

Lav i Škorpija

Dva veoma jaka znaka, tvrdoglavi i temperamentni, neće dugo trajati zajedno. Nakon početne strasti slijedi sve teži period. Njihov bračni život postaje nepodnošljiv zbog stalnih svađa i napetosti u kući, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh