Svaštara

STIŽE NAM MLAD MJESEC: EVO KAKO ĆE UTJECATI NA ZNAKOVE ZODIJAKA

Mlad Mjesec u Raku događa se 17. jula u 19.32h.

Na ljude rođene pod kardinalnim znakovima Ovna, Raka, Vage i Jarca mladi Mjesec 17. jula više će utjecati nego na druge. Usto, evo što svaki znak može očekivati.

OVAN

S mladim Mjesecom u vašoj četvrtoj kući, mogli biste biti rastrgani između provođenja vremena s voljenim osobama i odlaska u avanturu, piše Atma. Ako odaberete potonje, razmislite o tome da dobijete najbolje od oba svijeta tako da na ”vožnju” povedete svoje voljene.

BIK

S mladim Mjesecom u vašoj komunikacijskoj kući, bit ćete dodatno znatiželjni i društveni, a da ne spominjemo potencijalno pretjerani raspored. Samo ne zaboravite planirati neko vrijeme zastoja i odmora kako biste mogli nastaviti briljirati na svim područjima.

BLIZANCI

Mladi Mjesec pada u vašu drugu kuću prihoda, tako da je traženje novih prilika i eventualni rad na povećanju vašeg novčanog toka mudro i neophodno upravo sada. Kako biste povećali svoje šanse za uspjeh, razmislite o radu kao dio tima ili zajedno s prijateljima i kolegama.

RAK

Ovo je vaš mladi Mjesec! S Mjesecom u vašoj prvoj kući vrijeme je da se fokusirate na svoje dugoročne ciljeve. Ništa nije predaleko ili nedostižno. Samo zapamtite da zaslužujete priznanje i ono će vam uskoro doći.

LAV

Mladi Mjesec pada u vašu 12. kuću duhovnosti pa se možete osjećati kao da ste iza pozornice, pripremajući se za svjetla reflektora sljedeći mjesec. Posadite sjeme koje želite vidjeti kako raste dok dajete prioritet osobnom razvoju.

DJEVICA

Mladi Mjesec pada u vašu 11. kuću prijateljstva i umrežavanja, a saradnja je neophodna za postizanje dugogodišnjeg cilja. Otkrit ćete da emocionalna ranjivost s drugima može uveliko doprinijeti poticanju prijateljstva.

VAGA

Ovaj mladi Mjesec aktivira vašu 10. kuću karijere pa je dobro vrijeme da razmislite o svojim dugoročnim profesionalnim ciljevima. Predložite svoju briljantnu ideju višim rukovodiocima, uputite poziv potencijalnom novom klijentu ili izvedite ritual kako biste manifestirali svoj posao iz snova.

ŠKORPION

Ovaj mladi Mjesec, koji pada u vašu devetu kuću avanture i visokog obrazovanja, izaziva vas da izađete iz svoje zone udobnosti i usavršite svoje vještine. Vrijeme je da naučite i učinite korak naprijed s vjerom kako biste rasli.

STRIJELAC

Mladi Mjesec pada u vašu osmu kuću emocionalnih veza i zajedničkih resursa pa je ovo izvrsno vrijeme da razmislite o zajedničkim finansijama ili o tome šta vam je više potrebno u intimnim odnosima. Boriti se za ono zbog čega se osjećate sigurno i ugodno u bilo kojem od ovih područja vašeg života može biti izuzetno osnažujuće.

JARAC

S mladim Mjesecom u vašoj sedmoj kući partnerstva trebali biste postaviti namjeru za svoje odnose jedan na jedan. Bilo da razmišljate o platonskoj, romantičnoj ili profesionalnoj vezi, ovaj je trenutak stvoren za usklađivanje u paru.

VODOLIJA

Mladi Mjesec, koji pada u vašu šestu kuću dnevne rutine, daje vam priliku da rekonstruirate svoj wellness plan. Iako smo skloni vjerovati da će znojni treninzi poboljšati naše zdravlje, možda ćete sada biti privučeni manje rigoroznim — ali jednako njegujućim oblikom brige o sebi, kao što je davanje prioriteta terapiji ili meditaciji.

RIBE

Ovaj mladi Mjesec, koji pada u vašu petu kuću romantike i igre, mogao bi biti izuzetno hirovit, čaroban i umjetnički ispunjen za vas. Pauzirajte posao na kratko vrijeme kako biste upijali pozitivne vibracije i smislili najbolji kreativni izlaz za istraživanje svojih najiskrenijih emocija. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh