Svaštara

Bio je NAJJAČI DJEČAK NA SVIJETU sa 11 godina: Danas ga niko ne bi prepoznao i više ne želi da vidi teg u životu

Ričard Sandrak krunisan je titulom “najjači dječak na svijetu” sa 11 godina. Dječak bodibilder koga su mediji opisali kao “mali Herukles” danas ima 31 godina i njegov život se promijenio.

Neverovatna kondicija dečaka i 1% masti u telu bile su glavna tema medija godinama. Kako je pisao “LadBible” stručnjaci u oblasti medicine objasnili su da je nemoguće da je kao dječak bio u stanju da proizvede toliki nivo testosterona i da je najverovatnije još kao mališan bio na steroidima.

U izveštaju “ABC-a” Ričard je priznao da je imao izolovano djetinjstvo i da je patio kao dijete zbog nasilnog oca Pavela.

Kada je imao 11 godina njegov otac je poslat u zatvor zbog porodičnog nasilja, pa je odlučio da prestane sa bodibildingom i prekinuo svaku vezu sa ocem.

Ričard danas ima 29 godina, ne bavi se ekstremnom fizičkom aktivnošću. Kaže da se ne kaje ničega.

“Ne, više ne dižem tegove. Predosadno je, ali sam ponosan na svoju prošlost. To je prošlost i ne želim da budem zarobljen u njoj”, rekao je Ričard.

Od 2015. godine radi za Holivudski studio Universal Waterworld kao kaskader i dvojnik u akcionim scenama. Nije upotpunosti odustao od fizičke aktivnosti jer redovno radi kardio treninge kako bi ostao u formi. Trenutno usavršava znanje na kvantnoj fizici i želi da bude naučnik u NASI.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh