Svaštara

Ovo su 3 najinteligentnija znaka horoskopa: Provjerite da li ste i vi među njima

Inteligencija je, između ostalog, sposobnost učenja, razumijevanja, shvatanja. Sposobnost snalaženja u novom situacijama, sposobnost shvatanja odnosa, riješavanja problema, formiranja stavova i mišljenja…

pametni ljudi- net.hr

Ako verujete zvijezdama i astrolozima, možda će vas zanimati lista tri najinteligentnija horoskopska znaka, piše Zadovoljna.hr.

Vodolija

Vodolije imaju svoje sigurno mjesto među tri najinteligentnija horoskopska znaka. Osim što imaju knjiško znanje, poznati su po analitičkim vještinama i sposobnostima da vide stvari koje drugima obično promaknu.

Djevica

Najviše ih znamo kao perfekcioniste, ali horoskopske Djevice su blagoslovene i nepogriješivim smislom za logiku i praktičnost, što ih u kombinaciji s nepogriješivim okom za detalje čini savršenim odabirom za ovu listu.

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene osobe, ali oni su i stručnjaci za čitanje ljudi i riješavanje misterija. Vide ono što drugi ne vide, brzi su i oštroumni. Uvijek su tri koraka ispred konkurencije te lako prepoznaju prevaru i manipulaciju, a često su jako uspješni u oblastima za koje su bitni strategija i lukavost, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh