Svaštara

Jednostavan način da WC šolja zablista, caka je samo u vremenu

WC šolja - Krzysztof Zabłocki / Panthermedia / Profimedia

Društvene mreže su dobre jer od ljudi iz različitih dijelova svijeta možete da dobijete korisne savete. Tako je Loren iz Australije podelila savjet kako čisti tvrdokorne mrlje iz WC šolje, bez ribanja. Biće vam potrebno samo 50 grama limunske kiseline (limuntusa) koja treba da odstoji bar devet sati.

“Mrzim da čistim WC, ali limunska kiselina riješava stvar. Najteži dio je zadržati ukućane da devet sati, koliko treba da stoji kiselina, ne koriste WC. Htjela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali je ovo jeftinije”, napisala je Loren u objavi. Članovi grupe su bili oduševljeni i podijelili su svoje iskustvo i načine na koje i same koriste limunsku kiselinu, piše Krstarica.

“Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje WC-a, a odlična je jer nema hemikalija pa i djeca mogu čistiti s njom, prokomentarisala je jedna majka”, prenosi Daily Mail.

Ali ako nemate vremena da čekate devet sati, postoji i brži način koji možete pogledati u ovom videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh