Svaštara

Noćni letovi: Dodatni izazovi za pilote VIDEO

Pomalo zastrašujuća snimka postala je viralna na Twitteru.

Pilotski posao je jedan od najzahtjevnijih zanimanja, zahtijevajući visoku razinu stručnosti, koncentracije i odgovornosti. Njihova sposobnost da upravljaju zrakoplovima i osiguraju sigurnost putnika i posade je od vitalnog značaja. Međutim, jedan aspekt njihovog posla koji često prolazi neprimijećeno jest letenje tijekom noći.

Noćno letenje predstavlja dodatne izazove za pilote. Smanjena vidljivost, odsustvo prirodnog svjetla i vizualne referencije čine ovaj zadatak posebno teškim. Uz to, često se suočavaju s promjenjivim uvjetima vremena, turbulencijama i različitim navigacijskim zahtjevima.

Zastrašujuća snimka

Nedavno je na Twitteru postala viralna snimka koja prikazuje kako piloti vide tijekom noćnih letova. Snimka je izazvala pomalo zastrašujući dojam, jer prikazuje tamnu i neprozirnu scenu iz kokpita, osvijetljenu samo instrumentima i bljeskovima svjetala u daljini, prenosi klik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh