Svaštara

Smatraju se vlasnicima moćne životne energije: Ovo su najopasniji znakovi zodijaka

Većina astrologa vjeruju da su ovi horoskopski znakovi veoma opasni pa predlažu da ih se čuvate koliko god možete.

Žena - Shutterstock

Ovo su najopasniji znakovi Zodijaka:

Blizanci

Blizanci često nesvjesno šire negativnu energiju oko sebe. Događa se da potpuno bezazleno uvrijede osobu nekim opasnim komentarom. Blizanci trebaju naučiti kontrolisati svoj jezik ako žele imati prijatelje.

Jarac i Ribe

Oni imaju takvu sposobnost “lupiti istinu” u lice sagovornika, iako za to ne postoji ni vrijeme ni mjesto. Njihov jezik i um su veoma otrovni i često se ne mogu kontrolisati.

Škorpion

Ne zovu se oni uzalud “najzlobnijim znakom” Zodijaka. Škorpioni su često svjesni svojih sposobnosti i namjerno koriste svoje “talente” protiv drugih.

Upravo ova četiri znaka Zodijaka, smatraju se vlasnicima veoma moćne životne energije. Imajte na umu da vam svemir nikad neće oprostiti ono što učinite i uvijek će vam vratiti milo za drago, prenosi story.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh