Svaštara

Ono što VEČERAS SANJATE, ostvarit će se! Snovi i MOLITVA danas imaju NAJVIŠE UTICAJA – a evo ZAŠTO

Ponedjeljak započinjemo Mesecom kroz znak Riba što će nam otežati buđenje.

horoskop - shutterstock

Ako imate priliku, spavajte duže ovog dana i ne opterećujte sebe sa previše obaveza ili zahtevnih zadataka, jer dan započinjemo Mjesecom kroz znak Riba, objasnila je za portal Srbija Danas, astrološkinja Jasmina Mitrović.

Mjesec u Ribama je idealno iskoristiti za odmor, san, wellness, spa dan, uživanje i kreativnost.

Tokom noći Mjesec će imati povoljan aspekt prema Merkuru i Uranu, pa se potrudite da zabilježite san ili ideju koja vas bude probudila ovog jutra. Živopisni snovi mogu vam doći u san.

Provedite dan pored vode ukoliko imate mogućnost. Idealno je za egzotična putovanja ili planiranje istih. Mjesec u konjukciji sa Neptunom donosi izraženu intuiciju i povezanost sa ljudima iz dalekog inostranstva.

– Moć molitve i zahvalnosti danas ima najviše uticaja pa ukoliko brinete o nekoj osobi sada tu molitvu namjenite njoj. Ne insistirajte na ozbiljnim razgovorima i logičkim odgovorima na neke situacije, zaključila je Jasmina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh