Svaštara

OVO SU NAJPOZNATIJI BRBLJIVCI HOROSKOPA: Ako im nešto kažete, prenijet će, sigurno

Zbog toga vole da pričaju o sebi i svojim uspjesima pa će mnogi dobiti utisak da se nikad ne gase.

Razgovor prijateljica - Zadovoljna.hr

Poznati su pobrbljivosti i da im je teško držati jezik za zubima.

Evo koji su to.

Blizanci –U ovom znaku rađaju se društveni i komunikativni ljudi. Blizanci su po prirodi radoznali i vole razgovarati o različitim temama pa često mogu biti vrlo brbljivi.

Lav – Lavovi su poznati po svojoj samouverenosti i želji da budu u središtu pažnje. Zbog toga vole da pričaju o sebi i svojim uspjesima pa će mnogi dobiti utisak da se nikad ne gase.

Strijelac – Strijelčevi su avanturistički nastrojeni i vole istraživati svet oko sebe. Kako bi dijelili svoja iskustva s drugima, često vole pričati o svojim putovanjima i avanturama.

Vodolija – Vodolije su po prirodi vrlo otvorene i iskrene, a često imaju potrebu da podijele svoje misli i osjećaje s drugima, što ih čini jednim od najpričljivijih horoskopskih znakova.

Ribe – Ribe su vrlo intuitivne i osjetljive osobe, a često imaju i bujnu maštu. Vole da dijele svoje misli i ideje s drugima i pričaju o svojim snovima i vizijama, piše Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh